St. Patrick's Day

Igår var det St. Patrick's Day så vi åkte in till stan för att kolla på en parad med massa saker som för det mesta inte hade något med Irland eller dagen att göra, men det var kul! Och så var det något festivalaktigt på Trafalgar Square som vi inte stannade så länge för utan gick istället till Garfunkel's och åt supergod pizza.
 
Har ju haft långhelg nu med när de som läser språk har varit i respiktive land. Så i torsdags blev det en sväng till Hammersmith för att köpa lite smått och gott.I fredags skulle vi göra någon London walk vilket var stort fail från skolans sida, men vi gick en bit på Jack The Ripper turen och var på flera murder sights. Sedan hade jag och Maria ett High School Musical maraton på kvällen! Och på lördagen blev det bio, The Paperboy. 
 


Heeej!
Gud vad coolt att du träffade Andy!!!! Och såg 1D på så nära håll! Det är fett coolt! Hur kom ni in på Funky Budha? Var inte det jätte svårt? Var Andy trevlig?
Okeej,till en annan fråga,du går natur linjen va? Skrev du ditt brev? Har själv sökt in just och är väldigt orolig över att jag har för låga poäng från nian,vet du vart typ lägsta poäng gränsen låg förra året? Trivs du bra?
Kram!

2013-03-21 // 12:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback