Kingston

Hade bara en och en halv lektion idag. Vid 13:00 gick hela skolan in till Kingston, vilket är låååångt! Tog närmare två timmar att gå!! Mina fötter gör väldigt ont nu, skoskav... När vi var framme delades vi in i grupper och fick bilder som var tagna i Kingston, sen skulle vi leta upp var bilderna var tagna och skriva in det på en karta. Gjorde egentligen inte så mycket, sökte upp vissa ställen på internet och kopierade från andra grupper, haha. Sedan gick jag och Fanny till starbucks (äntligen!!). Och sedan gick vi in på River Island och Top Shop. Farliga affärer att gå in i, finns ju så mycket man vill ha! Köpte en klänning och en kjol i alla fall. Ska förmodligen och in till centrala London på lördag, kommer nog köpa en del där, får försöka att inte spendera allt för mycket pengar! Men nu måsta jag göra lite matte och kemi..

First day of school

Första riktiga skoldagen idag! Känns rätt bra ändå. Har fått en del böcker, fysik boken är hur tjock som helst! British Language and Literature kommer nog bli roligt att läsa. Känns som matten kommer bli jobbigare här, kommer få plugga mer hemma än vad jag gjort tidigare. Gick in till Richmond Centre med Maria och Fanny efter skolan och skaffade ett oyster card som jag kan använda innan jag får det andra. Åkte buss tillbaka hem, så vet hur det fungerar nu och vilken buss vi ska åka med och så. Vi gick också till Tesco, som är typ som ica fast kanske lite större, mer saker. Köpte en Starbucks Frapuccino och några färdiga mackor. Det finns ju så himla mycket gott på tesco! Får gå in någon dag och bara köpa med massa saker som jag kan ha på rummet.. Har kollat på öppningsceremonin av the Paralympics med värdfamiljen nu. Är riktigt trött men ska kolla på the season finale av Pretty Little Liars innan jag går och lägger mig! Ska egentligen läsa några sidor i fysikboken men tar det innan jag går till skolan imorgon istället!
Already love it here

Första dagen avklarad! Tror vi blev 26 stycken i klassen, stor klass! Verkar vara jättehärliga människor :)
Vi hade "swede dating" som hela skolan var med på och så blev man uppdelad i grupper ochsen fungerade det ungefär som speed dating, fast det var ju mer att man skulle lära känna annat folk på skolan. Imorgon tänkte jag och Maria gå in till Richmon centre igen så jag kan skaffa kontantkort och även ett oyster card att åka buss och liknande med. Behöver köpa en väska med... 
Themsen.
 
View from my room. Richmond Park är precis bakom huset, utanför mitt fönster. Men Richmond Park är sååå stor.

I'm in London!!

Flygresan gick bra. Värdfamiljen verkar jättebra, trevliga och snälla. Richmond är jättefint och mysigt! Bor tillsammans med en annan svensk och jag fick det stora rummet- tack Maria! Det är förresten sjukt mycket varmare här in vad det var i Sverige. Det enda "jobbiga" än är jag lyckats skaffa mig en adapter som laddaren till datorn inte passar i... Men det ska nog gå att knipsa bort plastbitarna som är i vägen! Har ännu inte tagit några bilder, kanske kommer upp några imorgon. Oh, and I loove the british accent!
Men ska väl kanske kolla på det senaste avsnittet av True Blood innan jag lägger mig..
 
Känns som att det här kommer bli ett väldigt bra år

Couldn't wait to get going but wasn't quite ready to leave

 
 
 
Sista hela dagen i Sverige innan jag åker. Jag har sååå mycket att göra, men vet inte vart jag ska börja. 
 
 
 
Couldn't wait to get goin'
But wasn't quite ready to leave
So innocent, pure and sweet
American honey

Nothing's sweeter than summer time

Nu har jag äntligen köpt en present till värdfamiljen.. Fick bli en Rolf Lidberg kreation, troll firar midsommar. Tänkte att det kanske var kul med något som är känt i Sverige, av en svensk kostnär och som även föreställer en svensk högtid.

I will grow brave..

3 dagar kvar tills jag åker. Måndag 9:30 går flyget från Landvetter. Is this really happening?

 

Still too young to fail, too scared to sail away
But one of these days I'll grow old 
And I'll grow brave and I'll go 
One of these days