We were Born To Die

sååååå den 20 Maj 2013 ska jag och Linnéa till Hammersmith Apollo för att se Lana Del Rey!!! sjuuukt taggad!
 

I remember it All Too Well

Kände att jag måste lägga ut lite mer bilder! Så här kommer en massa bilder från Richmond Park, en söt liten ekorre,  Kew Gardens (var där på studiebesök en mycket regning dag..), Rose (friday night out), Oxford Street (saturdays events with Klara), Winter Wonderland, The Coronet Cinema (var och kollade på Silverlinings Playbook i Notting Hill igår med Maria, såååå bra film!).. 

TS turning on the christmas lights at Westfield

 
Den sjätte November var det dags för det stora Westfield i Sheperd's Bush att sätta igång julbelysningen. Detta är en rätt stor grej, förra året var Justin Bieber där för att sätta igång det. Det här året var det ingen mindre än Taylor! Så jag gick upp rätt tidigt på morgonen på tisdagen, åkte till Sheperd's Bush, fick ett wristband, åkte hem, gick till skolan, åkte tillbaka till Sheperd's Bush!  Taylor sjöng We are never ever getting back together, Red och Love Story! Taylor var amazing som vanligt <3 Och det blev såå fint med julbelysningen!

Breaking Dawn Part 2- Red Carpet Premiere!

 
I onsdags var det ju premiär för Breaking Dawn Part 2! Sååå jag och Maria tog oss till Leicester Square, hamnade av ren tur innanför ett staket och väntade i ca 2 timmar på att få se lite kändisar. Såg först att Union J var där. No, I wasn't fangirling at all. (George Shelley is soooo cute omg). Sen var det flera andra från X Factor UK tror jag.. Och såååå kom ROBERT PATTINSON, TAYLOR LAUTNER & KRISTEN STEWART!! Jag var knappt en meter ifrån dem, noooo big deal... Var även lika nära Jamie Campbell Bower, Myanna Buring och hon som spelar Zafrina. Var även väldigt nära Conor Maynard (och Union J dååå). Det var sjukt kul! Fick inte så bra bilder, men lägger upp några ändå. Och så såg jag filmen i lördags. Slutet har dom ju gjort så sjukt bra. Nej, grät inte alls. Inte över huvud taget......

Höstlooov

Jag var ju då som sagt hemma på höstlovet och flängde runt för att träffa alla fina människor.. 

I'm alive

har inte blivit något bloggande under lovet då jag varot upptagen i stort sett hela tiden.
Denna veckan har i stort sett bestått av skola, plugg och ansats till plugg.. (har även sett Taylor igen faktiskt, men det kan vi ta sen!), och nu är jag så sjukt trött att jag halvt sover.. men tänkte i stort sett bara säga att jag inte kraschat med något flyg utan jag har tagit mig fram och tillbaka från Sverige och är helt enkelt bara för trött för att blogga.. men det kommer kanske upp några inlägg i helgen!
 
Tack och hej!