Notting Hill

Igår åkte vi till Notting Hill och gick på Portobello Road, portobello market! Helt underbart. Små affärer, massa antique och bara små söta butiker och massvis med stånd där det säljs allt möjligt. Kommer definitivt åka dit fler gånger!
Provade äntligen Frozen Yogurt!

Study visit day

I torsdags var det study visit day! På förmiddagen fick vi information om droger, vad som är farligast osv. Sen åkte vi som går natur till Science Museum. Kollade först på 4D bio som handlade om när Apollo landade på månen... Sen fick man gå runt och kolla lite och så hade de bokat in oss på en science show- som var för 7-11 åringar.. Det var inte riktigt min typ av museum men det var helt okej!
 
När vi hade slutat gick vi till Harrods, som tydligen är ett av de äldsta köpcentren som finns här! Det var jättefint och sååå mycket fint, men eftersom det i stort sett bara var märkesgrejer så var det också väldigt dyrt.. Sedan åkte vi för att gå på utomhusbio! Tinker, Taylor, Soldier, Spy hette filmen. Eftersom jag var trött och tyckte det var kallt så glömde jag av att lyssna och så fattade jag ingenting av vad som hände, så jag tyckte inte riktigt om filmen.. men några av de andra tyckte den var bra!
 
Några av mina snygga klasskompisar målade i sand...
 
Tower Bridge..

While in London:

Jag har börjat göra en lista med saker jag måste göra och besöka när jag är här..
 
Vill fylla på listan, så kommentera gärna era favoritställen i London/nära London!

On a wednesday, in a cafe, i watched it begin again

 
 
I söndags blev det att plugga i några timmar på Cafe Nero här i Richmond. Det verkligen regnade för första gången sen jag kom hit. Så det var jättemysigt att sitta där inne med en Chai Latte och det blir verkligen effektivt pluggande! 
 
Idag hade jag endast ett fysikprov som jag hoppas gick bra, det måste i alla fall ha gått myyycket bättre än matteprovet jag hade i förra veckan...
Sedan åkte vi till Twickenham för att kolla in Poundland. Det finns allt möjligt där och det kostar bara £1! Köpte lite vykort att skicka hem, schampo & balsam, strepsils (börjar bli lite sjuk..), lite saker att ha med hem på höstlovet och även lite gott att ha på rummet...
 

TEEN AWARDS

Den sjunde Oktober är det Teen Awards! Taylor Swift ska uppträda. One Direction ska uppträda. (Och även Little Mix, Conor Maynard, Fun. och Ne-yo). OCH JAG FICK BILJETTER!!!!!! Elin kommer hit och hälsar på den helgen, VI SKA PÅ TEEN AWARDS!!! Så den sjunde oktober beger vi oss till Wembley Arena! SO EXCITED
 
Kanske inte världens bästa platser, men whatever!

Last couple of days

I torsdags åkte jag och Maria till Kingston för att köpa klänningar. Det blev en klänning och två väskor från New Look!
 
Igår åkte vi in till centrala London, gick runt lite, pratade med lite folk och så.
 
Idag har vi varit på ikea! Jag köpte mig en lila filt, två doftljus (vanilj och äpple/kanel), lite pennor och choklad. Det kändes verkligen som att man var i Sverige när man gick runt där inne. Skulle väl egentligen ätit svenska köttbullar när man ändå var där, men åt fish & chips istället!
 
Jag har även bokat flygbiljetter nu, ska ju hem på höstlovet! Endast 34 dagar kvar. Jag har sagt till mamma och pappa vad jag vill äta när jag är hemma!
- Mamma måste göra någon mat med hennes champinjonsås
- Pappa måste göra taccos
- sourcream and onion chips
- ostmackor, nybakat bröd från ica med gouda ost
- Loka/ Ramlösa
 
The mall in Kingston
 
Från en laboration vi gjorde på kemin i veckan

Just another tuesday

Tisdagar är awesome. Har bara en enda lektion, fysik, 13:05-14:35.
 
Efter skolan åkte jag och Maria in till Kingston igen, för att leta efter klackskor och klänningar. Klacksor hittade vi, men inga klänningar.. Får försöka hitta det någon annan stans, när man har mer tid.
 
Något som inte finns här är sour cream chips!! Så när jag fick syn på svenska lant chips med sour cream smak inne på Tiger blev jag väldigt glad! Kostade bara £1 med! Älskade sour cream chips....




3 weeks!

Det är sjukt hur fort tiden går, har redan varit här i tre veckor!
 
Lördagen var hur roligt som helst! Åkte ju då till Barnes för inspark, utan att egentligen ha någon aning om vad det innebar. Det blev ansiktsmålning, galna uppdrag och tävlingar. 
 
På söndagen åkte jag och Maria med Lydia och Mike till något jättestort Tesco. Hade kanske varit roligare om vi haft mer tid på oss, men vi fick i alla fall tag på det vi behövde (och lite som egentligen inte behövdes..)! Sedan blev det plugga och laga mat. Jag och Maria gjorde matlådor till de kommande två veckorna.
 
Jag är så sjukt trött här så det är inte sant.. tror inte att det har varit en enda dag som jag inte sagt att jag är trött!
 
Och jag har tappat bort min nagelsax!! Förstår inte vart den kan vara eller hur jag ens lyckats tappa bort den..
 


Bilder från eventkommittén och Maria

Friday night- in

Igår skulle jag egentligen pluggat matte.. Men tog en spontan trip till Kingston med Maria istället! Vi hann att vara inne på Primark i ungefär en timma innan det stängde! Jag ska ju egentligen göra åt med så mycket mer pengar denna månaden, men köpte iaf ett linne, ett par trosor, en bh och ett paraply för £14! Kände att jag var tvungen att skaffa ett paraply, även fast det inte direkt regnat än medan jag varit här. Men jag är säker på att det kommer nu när hösten börjar. 
 
Idag ska jag bara vara hemma (ja, jag kallar det för hemma nu!) och så blir det förmodligen till att plugga lite.. Jag har varit så sjukt trött idag så hade nog inte riktigt orkat göra något annat. Så ska göra liiite matte, läsa i engelska boken (Jane Eyre) och i boken vi läser i British Language and Literature (The Song Of Achilles). Men imorgon blir det "inspark"!


Kommer kanske upp ett till inlägg sen om jag orkar lägga över de få bilder jag har i kameran till datorn

Sunday night

Igår hade jag ju tänkt att plugga, men blev inte så mycket med det.. Ligger efter med matten och det är prov nästa vecka... men aja!
Värdfamiljen var och kollade på the closing ceremony of the paralympics igår kväll, så jag och Maria hade huset för oss själva! Medan vi väntade på att våra pizzor skulle bli klara tog vi lite kort på katten (hon vill helst inte busa/mysa..), Hindi tror jag hon heter. Sedan satte vi oss vid tv:n, åt pizza, kollade på Clueless, åt glass och kollade på My SIster's Keeper!





Stand Up To Cancer

 

Hallå bloggen

Inte uppdaterat på en vecka.. har inte haft något intressant att skriva ändå!
Men i alla fall.. i fredags var vi på bio i westfield, kollade på The Possession! En bra skräckfilm.
Igår var det först BBQ med alla värdfamiljer och så. Sen kollade jag på när folk från skolan spelade fotboll. Vi var alltså i Barnes på dagen. Tog en sväng till Starbucks med (älskade starbucks)! På kvällen åkte vi några stycken i Camden och kollade läget. 
Idag sov jag länge, äntlligen! Sedan efter vi ätit frukost, så gick jag och Maria till sainsbury's så jag fick köpa lite grejer. Det har verkligen varit sommarväder hela den här veckan! Idag är det sjukt varmt, men imorgon börjar nog regnet.. But anyhow.. köpte lite mat till kommande vecka, cups of noodles, pie and such. Och saltade chips, sparkling water (som inte smakar som vatten för det är så mycket smak), cookies, nagellacksborttagning och sminkborttagning. För endast £15. Det är väldigt billigt på sainsbury's.
Men nu måste jag plugga.... 

weekend..

Igår efter att vi varit och kollat på fotbollen i Barnes åkte jag hem igen för att äta. Sedan mötte jag upp en del från min klass igen och vi gick sedan och satte oss vid Themsen och hade det trevligt. Sedan gick vi in mot stan igen och träffa en massa folk från svenska skolan och så gick vi och satte oss på en pub en stund! När jag gick hem såg jag en räv, precis på andra sidan gatan!
Idag har jag varit inne i centrala London och shoppat! Köpte det mesta på Primark, en jacka, väska, skor, shorts  och jeans. Sedan köpte jag även lite underkläder på Victoria's Secret! Åt på KFC för första gången idag med. Men nu får jag nog snåla resten av månaden.. har gjort åt med för mycket pengar!
 





First night out!

Igår kväll åkte några från klassen in till centrala London. Vi träffades vid Richmond Station och åkte sedan tunnelbana tillsammans in till stan. Vi gick av vid Piccadilly Circus och var såklart tvungna att ta lite bilder där! Sen gick vi till China Town och åt mat. Sedan gick vi runt lite och sånt där. Hade en jättetrevlig första kväll ute :)
 
Idag ska jag till Barnes, skolan har tradition att spela fotboll där varje lördag, så tänkte åka dit och kolla!