Funky Buddha

I fredags var vi ett gäng tjejer på Funky Buddha! Vi blev inbjudna till VIP, fick goda drinkar och hade en sjukt bra kväll! Vet dock inte hur jag kunde missa Andy Samuels... Det finns flera bilder på honom där vi sitter vid bordet bakom.. Aja, vi hade kul ändå!

Venedig ❤

Venedig var sååå fint och det var så härligt att bara gå runt och kolla på allting!
Vi hade ju bara en dag där, hur vi kom fram till att ta en dag i Venedig och 3 i Krakow är ett mysterium, men såg till att ta till vara på den dagen och såg vad man skulle se (markusplatsen och rialtobron) och bara njöt av att vara i en så vacker stad. 
Sedan tog vi nattåg till Munchen och delade kupé med två tyska tjejer. Vi satt ett par timmar på starbucks i Munchen och tog nästa tåg vidare till Prag!

I like your face, do you like my song?

Idag har det varit 18-20 grader och sol! Vi tog en picknick i Holland Park och kombinerade det med lite (för lite) fysikpluggande. Holland Park var väldigt fint med påfåglar och allt, och det var en riktigt bra dag.

Paris ~C'est la vie~

Vi började vår tågluff med buss till Paris! VI åkte en nattbuss som innebar inte så mycket sömn, och även en timme eller två på färja mitt i natten när man bara ville sova och man mådde illa av allt gungande.. 
Men sedan kom vi fram till Paris, åt frukost på mcdonalds, tog oss till vårt hostel och lämnade av lite grejer och började sedan upptäcka staden. Vi gick till låsbron (där Taylor är i början av musikvideon till Begin Again), Notre Dame, och så gick vi till Ladurée och köpte oss lite macarons där jag faktiskt lyckades ta allting på franska! Sen till kvällen åkte vi för att se Eiffeltornet och ljusshowen, och så åt vi baguette och jordgubbar.
Dag två blev det ännu mer turistande då vi såg Louvren, gick på champs-elysees, såg triumfbågen, eiffeltornet (jag var tvungen att röra eiffeltornet, annars kunde jag inte lämna Paris!) och Sacre Coeur.
Dag tre blev det massa tåg, några timmar Zurich och sedan efter förseningar kom vi äntligen fram till Venedig som vi båda blev kära i direkt när vi kom ut från stationen!
 
Tåg:
Zurich
Venedig

New haircut!

Jag lät Maria klippa av mitt långa (slitna) hår!! Har även tonat det till färgen "Dark Chocolate"!

Back in London!

Så nu är jag tillbaka i London och har massa saker att göra. Packa upp massa grejer som jag packade ner innan jag åkte då det varit andra som haft mitt rum medan jag varit borta, försöka fixa nytt oyster och bankkort, och en ny telefon och så har jag massa serier och youtube videos to catch up on! 
Kommer komma upp massvis med bilder sen när jag har tid! (även då de flesta av mina bilder försvann med min telefon...)