so take that 13 for luck

I tisdags hade vi lite break från pluggande och gick till den mysiga puben The Old Ship här i Richmond, var en hel del SSL:are där!
I fredags blev det en failad utgång med Fanny och Louise... hoppas på att ta igen den kvällen snart!
I lördags gjorde jag verkligen ingenting, sådana dagar är väl behövda de med!
Igår åkte jag och Maria iväg till South Kensington för Natural Science Museum, åt god mat på Bella Italia och avslutade helgen med den finaste disneyfilmen Tangled!
Idag har våren anlänt (humlor och snödroppar har synts till!!) och så har jag suttit lite barnvakt.
Imorgon blir det till att gå upp tidigt och gå iväg till skolan och plugga några timmar, ha fysiklektion och sedan får vi vad jag hittar på! Det kommer en elktriker hit imorgon som ska hålla på i hela huset så jag ska hålla mig borta imorgon då jag har en kontakt bakom min säng och det är något med kontakterna han skulle göra..

This is my idea of fun

I fredags började snökaoset. Arktiskt väder är inget att leka med, skolor stängs och folk åker inte till jobbet. När det är sånt här väder tipsas det om att stanna inne eller ha med sig vatten och något varmt om man ska ge sig ut i trafiken! 
 
I alla fall, i fredags kväll var jag barnvakt åt en svensk familj och tjänade lite pengar.. 
Igår mötte jag upp Klara, Johanna och Linnea och så åkte vi till Barbican för att kolla in något som kallades för Rain Room, men när vi kom fram såg vi att det var 2-3 timmars kö så vi gick och köpte biljetter till Les Misérables (fiilmen) istället. Sedan satte vi oss i caféet i St John's Cathedral i några timmar och gick sedan tillbaka för att kolla på Les Misérables som var något av det bästa jag någonsin sett! KOLLA PÅ DEN!
Efter det åkte vi till Klara och beställde pizza från Domino's och hade det bara allmänt mysigt.
När jag kom hem satte jag mig på Marias golv och spelade lite kort. Vi kom fram till att vi inte var alls trötta så vid kl 2 tog vi en promenad och var tillbaka ungefär halv tre! 
All in all, jag hade en bra gårdag/natt!

Trips over the holidays

Nu har jag varit tillbaka i London i snart en vecka. Åkte jag ens härifrån?
 
Vecka 8 är det sportlov och då ska vi se till att åka några stycken till Edinburgh, Scotland!
 
Påsklovet ska jag och Maria tågluffa! 
Det blir först nattbuss till Paris härifrån, 2 nätter där, vidare till Milano för att ta ett senare tåg till Venedig, stanna där en natt och sedan till Prag! 3 nätter där och sedan vidare till Budapest i 2 nätter och sedan 3 sista nätter i Split inna vi flyger tillbaka till London! 
 
Can't wait!

The holidays

Som ni kanske förstår så jag är jag nu i Sverige igen över lovet! Har egentligen inte gjort sådär jättemycket, har varit skönt att bara ta det lugnt. Har dock hunnit med Tingsholms skolavslutning, fest i Blidsberg, julfirande, mammas bröllop, biotittande (The Hobbit) och nyårsfirande! Hade ett sjukt bra slut på 2012 och lika bra början på 2013!