We wanna live while we're young

Sista helgen i London innan jullovet måste man ju ha kul.. I fredags åkte jag först och åt på Pizza express med några från klassen och så åt vi även frozen yogurt! 
Sedan drog jag och Maria till Rose och klubbade med massa annat härligt folk från skolan! 
I lördags mötte jag upp Emmy och hennes kompis Maria, som kommit hit från Sverige för konsert och julshopping. Så kul att träffa Emmy igen och Maria såg jag ju senast i Oslo 2011..
Sedan på kvällen bestämde jag och Maria oss för att ha ett film maraton istället för att gå ut som vi först tänkt. Det blev American Pie filmerna och massa gott att äta..
Igår åkte vi till Kingston för att inhandla det sista innan jul och lite nödvändigheter som vantar, tandkräm, gel cushions etc.
(Bild från Maria)

Sprid i vår vinternatt glans av din fägring

 
I torsdags var det Lucia och tro det eller ej men det firades här i London också! SSL hade ett eget luciatåg och efteråt var det glögg och pepparkakor!! Sedan åkte vi ett gäng tjejer till Ikea för svenskt julbord! "Small Prinskorv Sausages" och "Janssons Temptation" stod på menyn.

SSL Nobel!

I lördags var det Nobel middag! Alla var så fint uppklädda och det bjöds på trerätters och dricka, priser, skratt och dans! Det var en riktigt bra kväll och jag önskar att jag hade tagit lite bilder, men det gjorde jag icke så snodde en bild från Fanny!

Have a holly jolly christmas

De senaste två veckorna har bestått av plugg och julhandling! Har haft sjukt mycket det senaste i skolan.. men nu är det bara matte nationella, engelska frågor till Mister Pip, engelska inlämning, fysik E-prov och boksamtal kvar!
Förra helgen hann jag med julhandling på Oxford street med Linnéa och även i Camden och Winter Wonderland med Maria! Nu är det bara några julklappar kvar att inhandla, hoppas att jag kan bli klar till det i helgen när jag ska till Notting Hill och Westfield. På lördag är det även nobelmiddag.
 
Om ni inte redan är i julstämning med all snö ni har i Sverige så lyssna på Lady Antebellum's julskiva :)