When I get to Warwick Avenue....

Igår var det fint väder så då åkte jag, Ellinor och Ebba till Warwick Avenue, gick förbi Little Venice, åt KFC på en mur och sedan vidare för att se solnedgången på Primrose Hill! 

Tell me I'm your National Anthem

Var på Hammersmith Apollo igår och såg Lana Del Rey med Linnea! Vi köade 4-5 timmar och fick väldigt bra platser. Hon var så sjukt bra och hon är ju bara så vacker!

School's a bitch

Sov hos Klara inatt och kollade på eurovision igår! Väldigt kul att lyssna på den engelska kommentatorn och tyckte Danmark förtjänade att vinna. Just nu sitter vi på Pret A Manger och försöker bli klara med våra rapporter! Går just nu sådär, men det ska gå!

I can take away your hurt Heartbreak Girl

I måndags efter att jag lämnat Cassandra på Heathrow tog jag en buss til Birmingham! Där mötte jag upp Sabina och Isabelle utanför O2 Academy för att se 5 Seconds of Summer!!! Konserten var helt amazing! Och Maz var också där, on top of everything.

If I didn't know better....

Förra helgen var Cassandra här!! Som jag har saknat henne!
Jag mötte upp henne på Heathrow på torsdagen. På Fredagen blev det shopping i på Westfield i Stratford! Jag behövde nya skor så jag blev superglad när jag hittade Keds som Taylor designat! 
På kvällen åkte jag, Cassandra, Linnea och hennes syster in till stan för att kolla in Café De Paris, vilket är en klubb vid Leicester Square. 
På lördagen blev det lite mer shopping på Oxford Street och senare firade vi Linnea och Emma på en italiensk restaurang i Knightsbridge. Där blev det god mat, tårta och så blev vi även bjudna på champagne! Only in London! Sedan drog vi vidare till klubben Aura! Det blev en ganska tidig kväll och på söndagen blec det ännu lite mer shopping och lite turistande!

Just Another Weekend...

Förra helgen hände inte så mycket då jag haft en hel del plugg... Men på fredagen var vi några som gick till Zebrano och provade någon god drink. På lördagen var jag barnvakt och tjänade lite pengar.. Och eftersom det var bank holiday i måndags var vi på Funky Buddha på söndagen och hade bord inne i White Room!

Weekend with my girls!

I helgen var Hanna och Moa häääär! Blev party, shopping, turistande och ännu mer shopping!
Torsdag: åkte in till stan för att träffa Sabina som flyttat hit för att vara au pair! Sedan åkte jag till Heathrow för att möta upp Moa och Hanna som blev kaos då jag trodde de skulle komma till terminal 3 men de kom till terminal 5, jag fick vänta i 2 timmar och dåååå säger personalen att deras plan kom till terminal 5 efter att jag pratat med dem och frågat 3 ggr innan. Aja, det löste sig i alla fall!
Fredag: Shopping på Oxford Street. Sedan på kvällen drog vi till Funky Buddha. Youtubern Caspar Lee hade fyllt år tidigare i veckan så det var en hel del youtubers+ Ashton från 5 Seconds Of Summer (som jag ska se i Birmingham med Sabina och Isabelle om 2 veckor!) där! Bästa kvällen ever. Dansade med Finn, Caspar och Ashton. Nuddade Jack (ja, det är viktigt.). Och pratade med Alfie och Chai, och Ashton.
Lördag: Portobello Road, Pizza Hut och turistande.
Söndag: ännu mer shopping och så åt jag på Nando's för andra gången, tack Sabina för att du vill äta där med mig!
Måndag: upp vid 3:40 för att följa Hanna och Moa till Heathrow och så tillbaka till skolan.
 
Saknar er redan!!