Stolen phone.......

Jaaa, da blev det inga mer bilder pa instagram heller!! Nagon lyckades fa tag pa min iPhone och min planbok nar jag och Maria rakade somna i nagra fa minuter pa stationen i Prag............. jag kommer ju aldrig fa igen de dar bilderna :( och inte hjalpte det att polisen idiotforklarade oss..
Men men!! Ar nu i Krakow och imorgon bar det av med nattag till Budapest-dagtag till Zagreb-nattag till Split! Fyra dagar dar och sedan flyg tillbaka till London dar jag maste sitta och bestalla hem nya kort och pa nagot vis fa tag pa en telefon!

Tågluff!

Ja, nu har vi ju påbörjat våran tågluff! Varit några dagar i Paris, åkt tåg en hel dag förutom de timmar som spenderades i Zürich, Schweiz, och en underbar dag i Venedig! Nu sitter vi på starbucks i München i väntan på nästa tåg till Prag! Jag kommer förmodligen inte uppdatera bloggen mer förrän jag kommer tillbaka till london den 6 april. Men jag försöker lägga upp lite bilder på instagram varje dag, om ni vill så är det bara att följa @anninatodorovic
 

Frågor & Svar

Heeej! 
Gud vad coolt att du träffade Andy!!!! Och såg 1D på så nära håll! Det är fett coolt! Hur kom ni in på Funky Budha? Var inte det jätte svårt? Var Andy trevlig? 
Okeej,till en annan fråga,du går natur linjen va? Skrev du ditt brev? Har själv sökt in just och är väldigt orolig över att jag har för låga poäng från nian,vet du vart typ lägsta poäng gränsen låg förra året? Trivs du bra? 
Kram!
 

Hej Rebecka!
Andy var jättetrevlig! Han har förmodligen varit med killarna i Sverige eller något för han sa att han tyckte väldigt mycket om Sverige, vilket vi tyckte var väldigt kul :)
Man kan bli medlem på Funky Buddhas hemsida och själv skriva upp sig på deras house guestlist.
Vad kul att du sökt in, hoppas allt går bra!
Ja, jag går natur, men jag skrev inget brev då min skola i Sverige hade 2 platser på SSL och jag fick en av de platserna. Jag har tyvärr ingen aning om hur det ligger till med poängen, men vad jag hört så verkar det som att de inte bara gått på poäng, men som sagt har jag tyvärr ingen aning då jag själv inte sökte in på samma sätt.
Och jag trivs hur bra som helst! Jag kände redan efter första skoldagen att jag skulle trivas jättebra :)
Kram!

St. Patrick's Day

Igår var det St. Patrick's Day så vi åkte in till stan för att kolla på en parad med massa saker som för det mesta inte hade något med Irland eller dagen att göra, men det var kul! Och så var det något festivalaktigt på Trafalgar Square som vi inte stannade så länge för utan gick istället till Garfunkel's och åt supergod pizza.
 
Har ju haft långhelg nu med när de som läser språk har varit i respiktive land. Så i torsdags blev det en sväng till Hammersmith för att köpa lite smått och gott.I fredags skulle vi göra någon London walk vilket var stort fail från skolans sida, men vi gick en bit på Jack The Ripper turen och var på flera murder sights. Sedan hade jag och Maria ett High School Musical maraton på kvällen! Och på lördagen blev det bio, The Paperboy. 
 

You make me wanna roll my windows down and cruise

 
Sen senast har det hänt en hel del! Jag hamnade i kaos och såg Jansoskians på håll. Kollat på melodifestivalen och ätit taccos. Ätit på indisk restaurang. Sett lite skumma fåglar. Ätit på The Breakfast club. Sett Big Ben och London Eye för första gången. Varit på Houses Of Parliament. Klubbat på Funky Buddha och träffat Andy Samuels! Och så har jag prövat på 1D-shaken på Milkshake City.