I never want to leave

Den senaste veckan har det blivit mycket att umgås, packa och klubba. Har nu sagt "hejdå" till alla människor jag inte vill säga hejdå till, som jag vägrar säga hejdå till. Försöker att inte gråta men det är svårt. Det ska bli skönt att komma hem, men jag vill inte härifrån. Imorgon åker jag och Klara till heathrow vid 06:15 och 9:20 går flyget till Sverige. 
 

Here's to never growing up

Har försökt hinna med en hel del det senaste. Har varit i Oxford, treorna har tagit studenten, milkshake city, en tur i covent garden och lite klubbande också. Imorgon åker hela skolan till Bath och Stonehenge. Sedan ska jag försöka hinna med att umgås med alla människor innan jag åker hem om 6 dagar. Jag ser fram emot att komma hem, men jag vill inte härifrån. Jag vill inte lämna London. Jag vill inte lämna mina kompisar. 
 

Brighton

Igår drog i stort sett hela gänget till Brighton! Vi hade lovely väder (kunde dock varit liiiite varmare), satt på stranden, åkte karuseller, provade en smaskig Brighton Burger och bara strosade runt i den fina staden.